top of page

BLOG

RECENT

ZOMER-UPDATEGeachte relatie,

Zoals u van ons gewend bent, hierbij een korte zomer-update van:
Automatisering:

We merken de voordelen van de inspanningen die we het laatste jaar hebben verricht tot verdere automatisering. Steeds meer klanten maken gebruik van het online boekhoudpakket en daar krijgen we hoofdzakelijk positieve reacties op.

We beseffen ook dat we moeten blijven ontwikkelen om onze dienstverlening verder te verbeteren en gebruik te maken van alle nieuwe ontwikkelingen die softwareleveranciers ons bieden. We zullen u blijven informeren over eventuele veranderingen en nieuwe mogelijkheden.


Samenwerking:

De keuze om de samenwerking tussen de kantoren aan te gaan blijkt een goede te zijn. Door de schaalvergroting is het mogelijk kennis te delen en gebruikt te maken van de ervaring van alle medewerkers. Hierdoor kunnen we de kwaliteit bieden zoals de grotere kantoren, maar behouden we wel de goede eigenschappen van een toegankelijk klein kantoor. Mochten er verdere ontwikkelingen zijn dan houden we u op de hoogte.


Personeel:

Vanaf augustus zal Ellen Jalvingh de salarisadministratie bij kantoor Bouwma op zich gaan nemen. In 2019 zijn Mats Nijhof en Ranin Sako gestart als administratief medewerkers. Mats kunt u tegenkomen op onze 3 vestigingen. Ranin zult u vooral bij kantoor Bouwma zien. Herman Kuipers van kantoor Bouwma gaat per eind juli met pensioen. Herman heeft aangegeven dat hij daar waar nodig nog beschikbaar zal zijn.


Daarnaast willen we studenten graag een plek bieden om zich te ontwikkelen. Op dit gebied zijn er dan ook een aantal ontwikkelingen;


Larissa Hobbelink is gestart als administratief medewerkster. Vanaf september zal zij voor haar opleiding Fiscaal Recht en Economie aan Saxion Hogeschool 3 dagen per week stage gaan lopen bij kantoor Losser.


Bij kantoor Bouwma zijn Bram Wiggers en Derek Heusinkveld begonnen als administratieve ondersteuning. Bram Wiggers studeert Liberal Arts & Sciences en Derek Heusinkveld studeert bedrijfskunde.


Daarnaast is per eind juli bij Wout Grootte Bromhaar gestart bij kantoor Losser. Wout studeert Bedrijfseconomie en houdt zich bij Fedacc bezig met procesinrichting.


Tot zover onze zomer-update,


In verband met vakantie zijn al onze kantoren gesloten vanaf 5 augustus. Op maandag 12 augustus staan we weer voor u klaar!


Wij wensen u een prettige vakantie!


Met vriendelijke groet,

Medewerkers Fedacc en Bouwma

Comments


Archief
bottom of page