February 5, 2020

December 29, 2019

November 28, 2019

October 23, 2019

Please reload

RECENT

Onze afstudeerders zijn geslaagd!

June 28, 2019

Onze afstudeerders Britt Reimer en Aniek Borkent zijn vandaag geslaagd voor hun opleiding Fiscaal Recht en Economie aan Saxion Hogeschool Enschede.  Zij hebben bij Fedacc Administratie- en Belastingadviseurs onderzoek gedaan naar de bedrijfsopvolgingsregeling in de Wet Inkomstenbelasting en de Successiewet.  Britt en Aniek hebben vanmorgen hun scriptie gepresenteerd en verdedigd en hebben hiervoor een 8 gehaald! 

Gefeliciteerd toppers!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief

BLOG

fedacctueel

Logo Noab
Logo Register Belastingadviseurs
  • Google Places - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Fedacc - Linkedin