February 5, 2020

December 29, 2019

November 28, 2019

October 23, 2019

Please reload

RECENT

ZOMER - UPDATE

July 26, 2018

De tijd gaat snel en we staan inmiddels al weer vlak voor de zomervakantie. Een mooi moment om u te informeren over de stand van zaken bij Fedacc.

 

Het afgelopen half jaar hebben wij bij veel klanten vooruitgang geboekt in de automatisering, doordat zij zijn gaan werken met ons online boekhoudpakket.

Hierdoor zijn gegevens bij deze klanten nog veiliger opgeslagen en hebben zij de mogelijkheid om actuele gegevens in te zien, zoals omzet, kosten, resultaat en dergelijke.

De reacties van klanten die nu met dit online boekhoudpakket werken, zijn erg positief.

We willen graag onze andere klanten de mogelijkheid geven om ook op deze manier te gaan werken. Mocht u interesse hebben, stuur dan een mail naar info@fedacc.nl.

 

Op personeelsgebied heeft onze collega van kantoor Losser, Martine de Jong, aangegeven minder te willen gaan werken in verband met haar eigen onderneming. Ze zal niet meer haar vaste dagen werken, maar blijft wel beschikbaar indien nodig.    

In verband met het gedeeltelijke vertrek van Martine bij Fedacc Losser en de snelle groei van Fedacc hebben wij inmiddels gesprekken gevoerd met een aantal kandidaten om ons team te versterken. Op het moment dat hier duidelijkheid over is, zullen wij u informeren.

 

Tot zover deze korte update, wij wensen u namens iedereen bij Fedacc een fijne vakantie

In verband met de vakantie zijn onze kantoren gesloten vanaf 6 augustus. We zijn weer geopend vanaf maandag 13 augustus.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief

BLOG

fedacctueel

Logo Noab
Logo Register Belastingadviseurs
  • Google Places - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Fedacc - Linkedin