Administratieve dienstverlening

De administratieadviseurs van Fedacc zijn stuk voor stuk professionals en geven u de juiste ondersteuning die u nodig heeft voor het voeren van een goede administratie. Dit kan zowel bij ons op kantoor als bij u in uw eigen onderneming. Periodiek verwerken wij uw administratie. Indien u zelf de administratie voert kunnen wij deze periodiek voor u controleren en worden eventuele correcties direkt door ons verwerkt zodat u ten allen tijde een betrouwbaar inzicht heeft in uw administratie.

 

Ook kunnen wij u vakkundig adviseren en begeleiden inzake de administratieve organisatie. In zaken zoals de inrichting van uw administratie, wijze van inboeken, rubricering van de kostenplaatsen, keuze softwarepakket, etc. zijn wij zeer deskundig zodat u op een snelle en efficiënte wijze uw administratie heeft ingericht. Onze adviseurs zijn specialisten met de softwarepakketten van Snelstart en Twinfield maar ook software van andere leveranciers zoals Exact, Accountview en Afas hebben geen geheimen voor ons.

 

Onze administratieadviseurs kunnen bij u in de onderneming worden ingezet voor het verwerken van de administratie. Ook handig als u of uw personeel (tijdelijk) niet in de gelegenheid is om de administratie te verwerken. Informeer eens naar de mogelijkheden zodat ook wij voor uw bedrijf een maatwerkoplossing kunnen aanbieden.

 

 

Bel ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak: 088 - 30 80 900